NEW

CV Installaties

Comfort en optimale prestaties!

De keuze van verwarming in uw woon-, leef- of werkruimten is afhankelijk van een aantal factoren. Verbé Installatiegroep bekijkt samen met u welke mogelijkheden te realiseren zijn in uw situatie. Wij ontwerpen, installeren, vervangen, repareren en onderhouden CV-installaties en/of zonneboilersystemen. Onze moderne installaties bieden u zowel comfort als optimale prestaties op het gebied van duurzaamheid en efficiency, waardoor u profiteert van lagere stookkosten en betere energieprestaties.

lees meer..

Electrotechniek

Installatie en onderhoud!

Professioneel ontwerp, installatie en onderhoud van uw kracht- en lichtinstallaties en telecom- en datanetwerken kunt u aan ons toevertrouwen. Wij leveren energievoorziening op de plaatsen waar u die nodig heeft, waarbij wij zorgen voor veiligheid, afwerkingskwaliteit en energiebesparing en anticiperen op mogelijke toekomstige aanpassingen.

lees meer..

Sanitaire Installaties

Ontwerp en implementatie!

U kunt ons inschakelen voor alle werkzaamheden op het gebied van badkamers, gas- en waterleidingen, riolering en hemelwaterafvoersystemen. Sanitaire installaties worden complexer en maken deel uit van een groter geheel. In Verbé Installatiegroep ontdekt u een veelzijdige dienstverlener, die het grote geheel beheerst.

lees meer..

Riooltechniek

Reiniging, Inspectie en Renovatie!

Verbé Installatiegroep is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van riooltechniek in en om uw pand. Of het nu gaat om een verstopping van de keukenafvoer, een camera inspectie of een totale rioolrenovatie, wij staan voor u klaar. Wij lossen alle mogelijke afvoer problemen op, voor een betaalbaar tarief.

lees meer..


Airconditioning / Koeltechniek

 

Het kan zijn dat u op zoek bent naar de perfecte klimaatbeheersing van uw woon-, werk- of leefruimte. Of naar een milieuvriendelijk systeem waarbij verwarming en koeling in één installatie geïntegreerd wordt. Of – als MKB-ondernemer – naar de juiste, stekkerklare of niet-stekkerklare koel- en vriesapparatuur. Of – als MKB-ondernemer – naar een maatwerk koeltechnische oplossing voor uw productieomgeving.Een stijlvolle airco voor ieder huis. Uniek design gecombineerd met speciale lichteffecten zorgen voor een unieke sfeer in uw kamer.

Ontdek de energiezuinige wandmodellen van LG.

Alle LG Units kenmerken zich door hun uitmuntende energieprestaties waardoor u verzekerd bent van meer comfort tegen lagere gebruikskosten.

De krachtige plasma Ionizer beschermt u tegen schadelijke stoffen in de lucht. Dit doet de Plasmaster Ionizer met meer dan 3 miljoen ionen. Het steriliseert niet alleen de lucht die door de airconditioner gaat, maar ook de omringende lucht voor een veiliger en schonere omgeving.

Een 3M protection filter vangst stof, virussen en allergenen. In het systeem van LG en 3M worden bacterien en allergenen vervolgens onschadelijk gemaakt.

LG Inverter - Energieprestaties van wereldklasse!

 

Zowel zakelijk als privé

 

Koel- en warmtetechniek bestrijkt een breed veld en Verbé Installatiegroep is daarin een zeer complete leverancier, voor zowel privé als zakelijke toepassingen. Met topproducten als LG airconditioningsystemen en Dimplex warmtepompen en onze grote knowhow op het gebied van koeltechniek matchen wij uw wens met het juiste systeem.